Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  41,50 zł , zmiana od tamtej pory: -91,01%
Dlatego napisałem pod wieloma względami, a nie wszystkimi. PCF ma dwa razy więcej pracowników. Z wolna kasa to nie ma aż takiej dużej różnicy. Dla mnie bardziej liczy się produkt który wytwarzają te firmy. PCF tworzy nowe IP, gdzie ciężko jest się przebić na rynku. 11 bit pokazało trailer Frostpunk 2 i już jest na 14 tym miejscu wishlisty, bez większego marketingu. W przyszłym roku myślę że będzie pierwsza piątka, a przed samym wydanie gry pierwsza trójka. PCF nie może się pochwalić czymś takim. Na frostpunka mają dużo pomysłów, jak np. gra mobilna i planszowa... PCF tego nie ma. Przez Outriders PCF ma teraz zła renomę i musi udowodnić, że potrafi robić dobre gry. Jak w 2023 11 bit będzie miało 200-300 mln zysku netto to PCF nadal będzie miało 30-40 mln zysku.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PCFGROUP 2,51% 3,88 2026-02-16 16:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.