Forum Giełda +Dodaj wątek
I co ludziska chyba niema na co narzekac bo i wzrosty solidne i wolumen nie najgorszy. ja co prawda jestem zwolennikiem powolnych wzrostów ale nie powiem zebym po dzisiejszej sesji nie był optymistycznie nastawiony do kolejnych. A i psełdo Analitycy /ci co potrafia przewidziec co bedzie sie działo danego dnia ale dopiero po zamknieciu sesji/ tez troszke pomagaja wzrostom. przewiduje ze jutro kontynuacja wzrostów. moze juz nie tak duza jak dzis ale spokojnie bedziemy dochodzic do 9 zeta. dzisiejszy komunikat KBC tez wprowadzi troche spokoju i optymizmu w najblizszych sesjach. mam nadzieje ze swoimi opiniami przekonałem pare osób ze ta spółka naprawdeda zarobic i ze cierpliwi beda nagrodzeni. ostatnio nie widziałem tu Ani czyzby zmieniła spółkę czytaj nie zdązyła wsiąść do pociągu :-) i teraz rozsiewa panike na innych forach. To nawet i dobrze grunt to spokuj :-) Pieniazki nie lubia rosnac jak sie non stopo nich gada.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GTC -1,96% 3,00 2026-01-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.