Forum Giełda +Dodaj wątek
Dnia 2012-02-20 o godz. 20:55 ~fanatyk RK napisał(a):
> Mam te papiery pięknie i cudownie już tutaj było nie jeden
> raz przypominam wszystkim akcjonariuszom ze alchemia to nie
> krezus który juz dzisiaj kosztował 8 zł a nic nie robi. Te
> wyniki i brak podbitki na zamknieciu troszke mnie niepokoją
> także powiem tyle zdziwimy się jutro znajac RK jutro spadki
> a przemawia za tym fakt
PO 1 brak podbitki na zamknieciu
> PO 2 Skup akcji własnych
i Po 3 najważniejsze alchemia nie
> jest traktowana jak skotan czy kiedys midas czy krezus
> jednym słowem nieroby to jest ta spolka w stajni która
> sprzedaje fakty kupuje plotki i tyle
Takze jako
> akcjonariusz i fanatyk Romana sadze ze Nasz entuzjazm jutro
> zostanie wystawiony na duzaaaaaa probe.
Pzdr
HeHe a nie mówiłem wczoraj.
Jeszcze dzisiaj minus kto nie srzedał na otwrciu ten gapa a teraz Pan Roman rozgrywa to idealnie wywala po 200, 300 sztuk żeby było że to leszcze i indywidualni moczą kurs

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ALCHEMIA 0,00% 4,76 2019-05-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.