no tylko że dobierali takie ilości że szok, po prostu powalały na kolana...może dopierali żeby po prostu robić dobre wrażenie..... gdyby to były pakiety po 20k to bym zrozumiał, gdyby obroty były powyżej 1mln zł to bym zrozumiał a po prostu to co sie dzieje u nas to jest ŻENADA, jedynym pozytywnym aspektem który widzę w tym wszystkim jest to że akcjonariat jest zrównoważony, spadki nie odbywają się na dużych obrotach, akcjonariat widać że jest zdyscyplinowany a to co sie dzieje jest po prostu próbą wykruszenia słabych nerwowo zeby nikt nie wyciął numeru i nie postawił zapory przed drogą na szczyt, jednakże dzisiejszy arkusz sprzedaży nie napawał mnie optymizmem. Póki co spójrzmy prawdzie w oczy.... żyjemy na fundamentach których póki co oprócz nas zdaje sie że nikt inny nie dostrzega... poza tym według mojego osobistego zdania które już nieraz podkreślałem niekompetencja Prezesa lipki również ma wpływ na kurs, oczywiście w przypadku zmiany tendencji i wzrostu kursu w szybkim czasie do satysfakcjonujących mnie poziomów pewnie zmienię i będę go chwalił ale póki co tak nie jest. uważam ze przez ostatni kwartał można było zrobić o wiele więcej. i jak ktoś z kolegów z forum wcześniej bardzo ładnie to opisał nie ożeniłem sie z Kompapem i liczę na zyski w tym roku a nie za 5.....