Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Powiem Ci karsyk - trzymaj sie chłopie

Nie załamuj sie karsyk, jak widać jako jeden z nielicznych forumowiczów potrafisz merytorycznie skrytykować Prezesa i najwyraźniej jego i jego ludzi to boli, nie wiem czego oczekują ludzie tutaj piszący na forum bo jak widać akcjonariuszami raczej nie są, gdybym ja był akcjonariuszem i po ponad pół roku od dużych przejęć zrobionych przez firmę ceny akcji dalej stałyby w miejscu to sygnał dla mnie byłby jeden... Jak znam Waldka to najpierw zarobi sam a może później dać cos zarobić akcjonariuszom cóż tak jest w biznesie, pamiętajcie że jeszcze musi łyknąć coś zarząd. Spójrzcie ludzie na wykres ta spółka przez rok rok miała jedno małe, nic nie znaczące wybicie przy mizernych obrotach, ale kto wie może jeszcze się coś zmieni, Karsyk nie załamuj się prezesem zawsze mógłby to być Bagsik albo ktoś inny jego pokroju a akcji w wolnym obiegu jest wystarczająco dużo żeby mniej lub bardziej niespodziewanie pojawiła się grupa osób gotowa do przejęcia władzy.....

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KOMPAP 0,00% 24,00 2025-12-05 10:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.