Przecież ja sie tu nie udzielam, tylko nie dowierzam w głupoty jakie widzę. Nie neguje ich przychodu bo liczę na 2mld zł w tym roku. Ale spółka ma 2,4mln akcji własnych wiec nie musi z rynku brać do umorzenia, poza tym jakby umorzyła te akcje to zostaje 17mln akcji a 12,5 mln ma 3glownych. Tutaj ff Max może mieć 4,5mln akcji. Nie musze wiedzieć jak firma działa na żywo bo obserwuje długo przychody i dynamikę. Aktualny wzrost przychodów jest tylko i wyłącznie dzięki wzrostom cen. Chwała za to ze zysk wycisnęli pożądny. Marże z Q2 nie maja szans być powtórzone w Q3 ale rynek nie wie jakie poziomy zostaną ustalone. Comparic Np dziś sugeruje ze bedzie dołek na 8zl w krótkim terminie. Ja tam akcje mam i nie liczę na takie spadki. Uważam ze stal drożeje i drożeć bedzie. Spadek 10% to nie jest odwrócenie ogólnego trendu na surowcu. Nie atakuj mnie bo nie wiesz sam nic o spółce. Tutaj nie o to idzie gra. Szybciej wzrost przewidzisz jak przy aktualizacji puds.pl zobaczysz wykresy stali w górę niż jak staniesz pod brama magazynu i będziesz liczyć auta