Dnia 2022-04-08 o godz. 11:57 ~J-23 napisał(a):
> Dnia 2022-04-08 o godz. 10:58 cmpunk napisał(a):
> > Dnia 2022-04-08 o godz. 10:27 ~J-23 napisał(a):
> > > I znów mrzonki o 10 zet,... słabiutko , oj słabiutko !!!! przecież tu juz miało być 50 zet , a nawet 100
> > >
> > > Ps.
> > > Już 1,5 godz. sesji , a to nawet się nie otworzyło
> >
> > No to dziś Sferanet bije Sanwil na głowę. Tam przynajmniej 20 zeta obrotu. Podejrzewałbym ciebie, ale jesteś groszołapem, więc prowizja zjadłaby twoje krociowe zyski :-D.
>
> Oj. wcpunk , cemp czy jak ci tam jeszcze, zupełnie niepotrzebnie zamartwiasz się tym co nie potrzeba , muszę coś napisać o innych spółkach (nawet i o tych których nie mam), żebyś ty miał o czym pisać ,... , bo ten SferaNET robi się już (dla mnie) nudnawy.
> I jak możesz porównywać "światowy" holding snw z bruxelskimi patentami do 'lokalnej' wg ciebie spółczyny (SferaNET)
>
> Myślałem , że pociągniesz temat HEMP, ale tam dziś jazda od 46 do 52 gr ,... realnie jakieś 10% można było wyrwać (do teraz), a na holdzie snw po 3 godz. sesji 1000 i 4 akcji na zjeździe w obrocie ,....
> Ale rozumiem , że 10 zet i 1000% w górę nadal aktualne na snw ?? , a wskaźniki tylko coraz "lepsze" w ślad za spadkiem kursu ,....
>
> Pozdr.
> na dziś mam już dość holdu snw
> A i pamiętaj o "dostawach do wojska" idzie weekend ,....
https://www.bankier.pl/static/images/forum/zarejestrowani.gifSanwil i materiały dla wojskaAle się wysilasz. Idź sobie kup olejek CBD z Hempa (to nie są tanie rzeczy), ponoć koi nerwy i niweluje stany depresyjne, które masz od 15 lat :-).
Ale raka, zawału lub udaru nie wyleczy, musisz wziąć kolejnego boostera :-D.