Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,79 zł , zmiana od tamtej pory: -72,91%

Re: Wygląda to źle

Jestem byłym pracownikiem PBG i mogę powiedzieć, że część pobrań Dark Tower została kupiona w Indiach. Kiedy tam pracowałem panował chaos, prace były niezbyt zorganizowane, bo mimo tego, że niektórym pracownikom bardzo zależało i mieli umiejętności to niestety brakowało planowania i jakiegoś sensownego podejścia. Prezes ma podejście - po mojej myśli albo wcale.

Jakiś rok temu w firmie było istne trzęsienie ziemi i bunt przeciwko warunkom (brak wypłat na czas był czymś normalnym), a też podejściu Prezesa, który bez kozery potrafił powiedzieć do pracownic coś w stylu "Po co mam wam płacić skoro i tak pewnie prze*********** na sukienki". Bunt był też przeciwko jego autorytarnemu podejściu które według większości szkodziło projektom i firmie.
Podczas buntu i zaraz po odeszła większość artystów i programistów z firmy. Jako były pracownik podejrzewam(ale nie mogę tego potwierdzić) że byliśmy podsłuchiwani i sprawdzani przez prezesa(czym też kiedyś chwalił się jednemu z pracowników pod wpływem alkoholu).

Możliwe, że w firmie zaszły zmiany, ale jednak głównym ogniwem które najbardziej wpływało wg większości na działanie firmy był Prezes... Tak więc wątpię.

Jeżeli chodzi o to co firma pokazuje na zewnątrz - fakt jest to często fajny obrazek, bo dla przykładu firma była na Poznań Game Arena i miała stanowisko za ok 25-40 tyś złotych i jednocześnie zalegała z wypłatami dla pracowników.

Michał świetnie promuje i sprzedaje firme nowym kontaktom, ale jednak nadal to wydmuszka.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PBGAMES 1,90% 0,21 2025-11-28 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.