Ale co innego jest wykonywanie prac zleconych a co innego Wydawanie wlasnych gier.
Prace zlecone sa faktcyznie obarczone maniejszym ryzykiem ---i daje stabilizacje biznesu ---ale tez daje duzo mniejsze potencjalne zyski co moze sie przekaldac tez na Kapitalziacje w dłuzszym terminie---ZOBACZ jakie wyniki finasowe sa BLO za 2022-2023 Jakie ma zyski netto VS przychody ---zobacvzymy ostatecznie jak bedzie w TYM roku na zamknieciu roku --.
Zobacz jaka kase generuje BLO z tych Prac zleconych --- no sorki ale Przykitranie przez tyle lat 32 M PLn podczas gdy taki CRJ z Jednej Gry AA MA TERAZ 2 razy wiecej ---A mial DUZO WIECEJ ---to pokazuje obnraż czym sie roznia prace zlecone od Wlasnych gier. jesli chodzi o mzoliwosci Zarobkowe.
No i jesli chodzi o pzreplywy i Ilosc KASY w spolce ---to bardzo jestem ciekawy Kolenych QW --jak zostaną splacone naleznosci wobec TTWO oraz to czy i ile kasy wplynie do BLO z tytułu Tantiemów i "kamieni milowych :"od SH2 bo wielu sie na to nastawia ---A ja ciaglke w GLOWIE mam słowa prezesa ---- NA SH 2 to my JUŻ ZAROBILISMY.