@ Ikar
W ostatnich 3 latach CC nie był w koncowej fazie certyfikacji przez FDA . Na rynku liczy sie tez TIMING wejscia , ci co kupowali XTB w 2016 roku mogli liczyć tylko straty do 2020 roku , Ci co kupili Ten sam XTB na poczatku 2020 lub pod koniec 2019 roku mogli zarobic w kilka lat potezne Procenty ( rowniez z Dywidendy) .
Skoro jesteś tak przekonany ze JA jestem nagonem ...TO MIEJ TA CYWILNA ODWAGĘ...powiedz w jaki papier zainwestujesz na kolejne miesiace do roku czasu i porównamy to z Kursem ICE w Przyszłosci I KTO na tym lepiej wyjdzie---- skoro tak namietnie doradzasz ze warto sprzedac ICE bo tu OD lat sie nic nie dzieje a prezes spzredaje te same texty.
P.S to ze bedzie emisja to ja sie tego spodziewałem , tylko myslałem ze bedzie po wyzszej cenie to dlatego kurs sie kisi na obecnych pułapach , nioe sadziłem też ze nie przedłosuja tyej emisji za Pierwszym walnym i proces sie troicghe o kolejne tygodnie przedłużył , ale mamy juz 14. Listopada do kolejnego walnego zostało Tytlko 14 sesji ...czas biegnie...