Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,29 zł , zmiana od tamtej pory: -12,41%

Re: Wybicie (AT)

Rcicho, chcę Ci podziękować (a mogę też chyba napisać, że w imieniu wielu użytkowników tego forum) za to, że zamieszczałeś analizy techniczne kursu Hub.Tech. To, co też trochę "podskórnie" przeczuwaliśmy pokazywałeś nieraz na wykresach i jak się okazało miałeś rację.

A przede wszystkim (i to niezależnie od tego, co faktycznie dalej stanie się z kursem), to chcę Ci podziękować, a może nawet bardziej pogratulować, że nie dałeś się zbić z tropu tej naszej kukiełce forumowej, która nie ma za grosz moralności ani empatii (no i żyje ESPI sprzed kilku lat) a najchętniej by widziała porażkę wszystkich tutaj forumowiczów osiągając być może wtedy zadowolenie. Tyle na ten temat.

I jeszcze chcę napisać, że przyznaję Ci całkowitą rację, że jeśli faktycznie w najbliższych dniach utrwali się średnio- lub długoterminowy trend wzrostowy, to nie warto już zamieszczać wykresów AT. Może ona zmylić, może podpowiedzieć spekule, na jakich poziomach potencjalnie chcielibyśmy akcje sprzedawać, może rodzić jakieś niepotrzebne niesnaski na forum. Ostatecznie może spowodować też, że ktoś będzie czekał na zadany, przewidywany poziom a kurs nigdy tam nie zajdzie i w najgorszym razie ta osoba nawet nie zarobi. Sądzę, że każdy powinien trochę prześledzić zachowanie kursu niektórych spółek z NewConnect i wyciągnąć różne wnioski, wziąć pod uwagę także to, w jakiej sytuacji teraz znajduje się Hub.Tech. W odróżnieniu od stanu, w jakim spółka była kilka lat wcześniej (tak, to kukiełka forumowa tym żyje akurat). Ale czasy się zmieniają, świat idzie do przodu. Hub.Tech także. I m. in. pod to kurs będzie rosnąć. No, jeśli faktycznie trend rosnący się ukształtuje. Wszak to NewConnect. Różnie jeszcze może być.

Jednak, czy Ci, którzy zbierali akcje już od długiego czasu (nie tak jak ja - dopiero od kwietnia tego roku), robili to tylko dla własnej satysfakcji ?
Czy może jednak dla zarobku ?
Jakiego (szacunkowo) zarobku ?

Pytania do próby samodzielnej odpowiedzi...

Pozdrawiam i zysków życzę (w dalszej perspektywie). Wam i sobie oczywiście :-)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HUBTECH 0,38% 0,26 2026-02-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.