Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  25,65 zł , zmiana od tamtej pory: -77,86%

Re: WW3 - WZ

Moje odczucia sa takie, ze WW3 ma ogromny potencjal sprzedazowy. Na ile przed premierą wystartuja z marketingiem nie wiadomo... Uchwała zarządu o emisji do ubicia (musimy sie zebrac i ja zablokowac). Moim zdaniem traktują ja jak test dla drobnych akcjonariuszy. Jak ja zablokujemy, to przygotuja uchwaly jak Pan Bog przykazal (osobno na kazdy cel - zarzad, pracownicy, inwestor) Generalnie prezes zadeklarowal, ze jako zarzad chca tylko odzyskac akcje, ktore musieli sprzedac, aby zagwarantowac plynnosc spolce, po cenie po jakiej je sprzedali, ale zaproponowana uchwala daje pole do nadużyć. Jak sami przyznali nie spieszy im sie z tematem, ale zapewne boja sie, ze im cena bedzie wyzsza, tym trudniej moze bedzie im to przeprowadzic. Generalnie wszyscy akcjonariusze wyrazili otwartosc na emisje, ale przy podziale na konkretny cel, ilość, cenę etc.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FARM51 7,17% 5,68 2025-12-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.