Dnia 2018-09-14 o godz. 02:45 ~SYPACZ napisał(a):
> niestety wsparcie jest nisko wiec obstawiam ze ktoregos dnia kurs runie na otwarciu z min 50% o bieżącej ceny a drugiego zapewne będzie poprawka i spadnie kolejne 30%. Trigon pewnie odda akcje za pol darmo czyli za 10% wartości z maxymalnej wyceny kiedykolwiek bo zamiast juz SYPAC i ubierac LESZCZY w DROGIE jeszcze akcje to sie czaja nie wiem na co.
No i po co tak ciągle stękasz i kwikasz,nawet naganiac niektórzy MISZCZOWIE nie potrafią, ręce opadają, skąd to się bierze...
Teraz to są drogie akcje....?? Miszczu giełdy, nie tak dawno te akcje sprzedawałem po 24 z groszami....Spółka jest zdrowa, Prezes konkretny, wyniki miodzio, zrealizowałem ponad 100% zysk, i gdyby nie GetBack, to pewnie teraz plułbym sobie w brodę, że trzeba było poczekac, bo kurs byłby na pewno dużo wyżej, aniżeli wtedy te 24 złote...
Niestety, w każdym stadzie znajdzie się czarna owca (myślę o GetBack-u, to tak na wszelki wypadek jakbyś nie nadążał)... Afera rozlała gorycz po praktycznie wszystkich tego typu spółkach, jednym się dostało mniej, innym bardziej (patrz KME)... Ale zdrowa spółka zawsze sobie poradzi, prędzej czy później, niezależnie od przeróżnie naganiających trolli, siepaczy..., ups.sorki sypaczy... Pozdrawiam myślących i KME-fana...:)