Dnia 2020-05-13 o godz. 10:25 ~London napisał(a):
> Zacznijmy od poczatku, doszlo do ukladu ktory zostal zatwierdzony a ktoremu przyslugiwalo zazalenie tylko pytam sie dlaczego?
> Dalczego Pan Marek mialbym skladac protest ? przeciez zalezalo mu na ukladzie a nie na bankructwie i jasno to podkreslal ! Czemu pyta sie mialy skladac zazalenie? Nigdzie nie znalalzem informacji, ze jest zlozony wniosek o ponowne rozpatrzenie przez Sad przyjetego ukladu? Gdzie znajdujecie takie informacje?ASDF przypuszcza, ze uklad stal sie prawomocny wiec czemu mialby byc zlozony wnisek o upadlosc? Niech ktos wyjasni mi to zamieszanie.
> W momencie kiedy KNF zawiesila obrot akcjami Cube tak jakby sie poddalo ? Moze to tylko iluzja , ale przestali publikowac raporty i- sprzedali domene.Czarno to widze.
Dlaczego miałby się odwoływać ??? Zyskuje na czasie. Układ określa konkretne daty m.in po 30 dniach powinie wypłacić 50% zaległych wynagrodzeń. Dodatkowo po zatwierdzeniu układu zdjęty został kaganiec pani Łukaszun i Mareczek może robić co chce bez spłacania długów. PI System to spółka od dawna w grupie. Nie widziałem dokumentów w sądzie, nie miałem czasu podjechać, ale jeśli to faktycznie on złożył to ewidentne działanie na czas.
Zapewne krul będzie robił wszystko w celu przeciągnięcia w czasie. Zapewne teraz wymyśli coś związanego z wirusem.