"No wlasnie nic nie zanegowali.... osobiscie nigdy nie poslugiwalem się formacjami , jakieś motyle mlotki i zakresy wyjsc z flagi eeeeee chyba nie ta era. "...
"patrzysz na konstrukcję w ksztalcie piramidy z odleglosci kilometra i prubujesz zgadnąc jak ja rozebrac, podchodzisz blizej i widzisz ze jest stalowa... nie drewniana... czyli sruby albo nity... podchodzisz na 1m i widzisz ze jednak sruby, podchodzisz na 20cm i wiesz ze calą konstrukcje rozlozysz za pomocą 2 kluczy 19 i 17. A ty patrzysz i szacujesz trend z kilometra. "
a gdzie ja napisałem ,że z kilometra szacuję trend krótkoterminowy ??? chyba się nie zrozumieliśmy ... ja używam motyle, młotki i zakresy w skali od miesięcznej do nawet 1-minutowej ...
zdradzę Ci Sakitoru tajemnicę - fakt , w styczniu źle weszłem w kghm i w sumie po całym miesiącu przybyło mi na rachunku zaledwie jakieś 1500-1700 zł , za to w ostatnim tygodniu ( w zasadzie w 2 dni ) używając "motyle , młotki i zakresy..." zarobiłem 5300 zł , więc dal mnie to działa i nikt mnie nie przekona ,że nie
pozdrawiam