Tak wszedłem sobie na PGO, free float tylko 18 % i aż ok. 18 mln akcji wolnych przy obrocie 7 tys szt z piątku. Są tam 2 fundusze OFE. I tak wszedłem na forum, widzę udzielasz się i próbujesz zbierać batony :) Napiszę krótko, nic to nie da i nie podniesiesz kursu, przy tej spółce żadna iskra przez drobnego gracza nie zadziała. Jak już się na tą spółkę uparles teraz grałbym tylko na wparcia i opory w widełkach od 0.8 i sprzedaż 1.3 zł na dzisiaj. To jest spółka dla dużych graczy i ona się podniesie, kiedy oni tak zdecydują i się obkupią, była kilka lat na szczycie, ma zyski , będzie teraz jakiś czas na dnie żeby zebrać dość akcji po taniości. Ale zwrocilbym Tobie na inną rzecz, graj tam gdzie tłumy grają, gdzie zleciał się nowy narybek. bo tam jest potencjał i kasa. Tutaj na PGO jest marny obrót i kilka osób udzielających się na forum, podobnie jak na poincie. A weźmy pierwsza lepszą spółkę gdzie nowi się zlecieli i na topie czyli np. foreveren, forum tkwi życiem, obroty spore, podali w piątek całkiem dobre wyniki, za następny kwartał będą jeszcze lepsze, spółka fajnie się rozwija, wypłaca dywidendę. Sądzę że wkrótce po korekcie będzie atakować nowe maxima, myślę że ma potencjał. Ale nie chce nikomu doradzać, giełda to giełda, tu się zarabia albo traci.