Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: wina Teliani

Dnia 2012-01-03 o godz. 20:30 ~ds napisał(a):
> sprzedałem dziś wszystko co wczoraj nabyłem kasując zysk
> bliski 1000 zł, całkiem przyzwoicie jak na jeden dzień....
> z tej okazji wracając z pracy postanowiłem nabyć butelkę
> wina Teliani Valley... i okazało się że to wcale nie takie
> łatwe. w dwóch sklepach z dobrymi winami nawet o takich
> nie słyszeli, znalazłem je dopieero w sieci sklepów
> alkoholowych Kocyk - całkiem spory regał z gruzińskimi
> winami ale w miejscu gdzie są wina z Teliani półka świeciła
> pustkami. były dosłownie 4 sztuki, jedno czerwone po 51 zł,
> 2 różowe po 35 i jedno białe po 29. wziałem to czerwone
> ostatnie. odebrałem to pozytywnie, ze wina dobrze się
> sprzedają, ale sprzedawca zapytany jak się te wina
> sprzedają i dlaczego półka pusta powiedział że wzięli na
> próbe, ale słabo sie sprzedawały i narazie nie bedą ich
> zamawiać. chyba dobrze zrobiłem sprzedając dziś. co do
> smaku wina - kwestia gustu, ale dla mnie zbyt kwaśne, za 50
> zł mozna nabyc znacznie lepsze
Szanowny Panie.W celu zakupienia za niewysoką cenę win Teliani, zapraszam do "Winnacji" na ul.Lipowej, Makro,/ ceny win do 30 zł/, można równiez spróbować w restauracjach "Gruzińskie Chaczapuri"
Niestety właściciele sklepów z Krakowa pobierają bardzo duze opłaty za tzw.półkę/ tzn. za kazdy indeks na półce trzeba zapłacić ok.200 zł miesięcznie, następnie cena wina jest tak wygórowana,ze wino się nie sprzedaje.Sklepikarz i tak wychodzi na swoje, bo przeciez ma opłaty półkowe. My, szanując każdą zarobioną złotówkę unaliśmy, iz nasze wina są tak dobrej jakości,iż nie wymagają nieuczciwych opłat.
Sieć Kocyk sprzedała bardzo dużą ilość naszych win.Wspólpraca zakończyła się, jak zapewne się Pan domysla w momencie propozycji opłat półkowych.
A co do akcji..... cieszę się,ze kolejna osoba zarobiła na naszej firmie- 1000 zł w jeden dzień, to całkiem nieźle. Zdradzę, że gdyby Pan poczekał, zysk byłby duzo większy.
Proszę spróbować wina PIROSMANI - będzie Pan zachwycony.Gaumardźos

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GHYDROGEN -6,25% 1,50 2026-01-29 10:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.