Ja to rozumiem--- tylko zaczynam coraz mniej rozumieć Prezesów że chcą się bawić w takie Dziecinne Gierki żeby pomagać " wysokiej klasy Ynwestorom" na wyrwanie akcji wartych kilka mln $.
Mentalnie prezesi nadal chyba tkwią na Niu Connect z tymy wszystkimi konsekwencjami Ugadywania się i s ukania małej kady na finansowanie spółki I siebie samych.
Mam wrażenie że naprawdę nie kumają sami że przy tak7ch dealach jak7e już robią i jakie mogą jeszcze robić to powinni Wyjść z tego Zaścianka naszego mentalno inwestycyjnego --- I zacząć szukać Ewentualnej Współpracy z naprawdę Grubasami nawet branżowymi jeśli duzi akcjonariusze chcą częściowy wychodzić z kwitów-- I powinni przestać bawić się w tej naszej śmiesznej niedoinwestowanej i peryferyjnej piaskownicy funduszowe inwestycyjnej.
Im więcej o tym myślę rym mocniej die dziwię dlaczego nie dali np Cynku właśnie tak7emu Bioradowi o tym że jest do opchniecia 5-7% akcji . To jest zaskakująco niedorzeczne że chcą się bawić jeszcze w Gamboni że śmiesznymi rodzimymi Ynwestorami których celem jak widać jest granie w ciuciubabke z inwestorami indywidualnymi i Absurdalnie niska wyceną samej spółki.--- to zabawa dla chłopców w krótkich spodenkach rodem z Niu Connect a j8e dla piwaznej spółki która zrobiła historyczny Deal med techu w tej części Europy i ma plany robić takich deali dużo więcej na dużo większą w sumie kasę w kolejnych np 10 latach.