Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,02 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: wiele się może wydarzyć

ponieważ mam akcje pbg, ale raczej kolekcjonersko, to wam napisze bo mam dobrą pamięć, że dawno temu pojawił
się taki post, który zwrócił moją uwagę, a potem nigdy się nie powtórzył. Tamten post to nie było żadne naganianie, bardziej czyjaś
wizja, a może i nie wizja tylko jakaś forma "zabezpieczenia". Tak to teraz widzę po iluś latach. Ktoś napisał takie coś: jak na tym papierze już wszyscy stracą nadzieję, to wtedy się zacznie. Ale do tego momentu dotrwa garstka. Mogę się mylić w detalach, ale jak to był/a jakiś/jakaś wizjoner, no to jestem pod wrażeniem. Suma negatywnych inf jest za nami, obecne infa (niestety polityczne) ale zawsze jakieś pokazują, że pakiet RFK w rękach PBG to nie koniecznie śmieć...Tak że mniejsza o większość, ale robi się ciekawie, coś w tym stylu tamtego posta sprzed lat...W obu spółkach trzeba przeczyścić księgowość i nagle zobaczymy być może inny obraz. No chyba że silniejsze są opcje na wykończenie RFK skoro nie dało się go "kupić". Tak to widzę. Aaaa i nie piszcie mi tu zaraz że to ja jestem autorem tego postu sprzed lat "ku serc pokrzepieniu". No to udanego Nowego Roku a być może nowego "otwarcia". Yours chamcynik

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.