Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,15 zł , zmiana od tamtej pory: -4,28%

Re: (wiadomość usunięta przez moderatora)

Rafcyk nie logiczne, wywalić po 0,12 by objąc po 0,1 ? Hahaha
Nie czytac tego hahahaha bo on juz sie kompromituje całkowicie.
Rafcyk by sprzedac ze strata po 0,12 bo zysk ma tu malo kto i zapisac sie po 0,1 to tylko ty mozesz haha
Roznica to 20 % to do czasu debiutu tych akcji inflacja bedzie większa, to lepiej na lokate 8 % wlożyć. 20% to jak ktos dobrze obroci to w tydzień zarobi na innych spółkach. Dziś Bumech, Cannabis dał za 1 dzien wiecej zarobic. W tym czasie ok roku wiele społek da wiecej niz te 20% bo kursy mocno spadły i do tdgo 1 czy 2 kw 2023 beda kursy wyzsze wiec turlam sie czytajac twoj post hahaha

Powiem nawet tak, ze jakbym mial zainwestowac w Invention to wolałbym kupić akcje od razu na rynku po te 0,12 jak piszesz haha niż zapisywać sie na nie po 0,1 i zamrażac pieniadze na niewiadomo jak długi czas(SBE dopuscilo w ciagu ok 8 miesiecy od zapisow i mozna bylo zarobic ponad 100% bo przed dniem pp i po dniu pp dyskonto było zdrcydowanie wyzsze niz INM ) . Po pierwsze masz akcje ktorymi mozesz dysponować, mozesz sprzedac i wejsc w cos innego. Tak wiec przy tak malym dyskoncie 0,14 do 0,1 chyba tylko rafcyk złoży zapisy.

Ja wiem, ze twoje wpisy maja tylko na celu zmanipulowanie i spowodowanie, ze jakis leszcz sprzeda po 12 czy 14 bez znaczenia by kupic po 10. Bedzie mogl sie tez na moje zapisac bo mimo, ze kase na zapis mam to przy takim dyskoncie do emisyjnej nie zapisze sie ani nz 1 akcje, nie musze, nie mam takiej potrzeby by jeszcze tam wiecej wkladac przy tak niskim kursie.

Na Softblue akurat zapisywalem sie na 150 k akcje ale tam cena po dniu pp byla ok 70 gr a cena emisyjna 22 wiec tam dyskonto bylo wyzsze. Tak samo jak kurs przed dniem pp byl nawet powyzej 85 gr do 0,22 czyli prawie 4 x wyższy. 4 x wyższy a nie jak teraz na INM 40% wyższy.
Przypominam, ze jak Biomass robil zapisy po 0,1 kurs doszedl do ponad 1, Cannabis to samo, MedApp mial 200 mln akcji po 0,1 a kurs nawet teraz 0,44 a byl nie tak dawno po 1,5.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INVENTION 2,88% 0,14 2025-11-14 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.