Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  13,90 zł , zmiana od tamtej pory: -89,50%

Re: (wiadomość usunięta przez moderatora)

Dnia 2020-08-02 o godz. 21:49 ~WyroczniaZOmaha napisał(a):
> Nie próbuję nic ugrać, co do szczegółów zakładam, że masz rację, tylko zastanawia mnie po co kupować NVV teraz po 14- 16 PLN, jeżeli zaraz dostaniecie za to tańsze akcje Rubiconu? Patrzę z boku, NVV sprzedałem po 16, za zarobioną kasę kupiłem coś innego, a to miałem w NVV poszło na Rubicon, bo docelowo wydaje mi się, że będę miał te same akcje tylko taniej. Z mojej perspektywy już po zawodach, tu tylko spekulacja została- kupić NVV z zamiarem sprzedania dzień lub dwa przed zapewnie dobrymi raportami. A najlepiej dla Was jakby podali szacunkowe dane na 3 dni przed :). Pozdrawiam, życzę jak najlepiej

Brawo Ty. Czyli sprawa się wyjaśniła. Wypisywaniem tutaj bzdur próbujesz przyciągnąć ludzi na Rubicon, bo albo masz Rubicon albo chcesz kupić tanio Novavis. Póki do fuzji nie dojdzie Rubicon nie ma pod co rosnąć bo wszystko co może z niej mieć jest u nas w NVV. Rubicon jest jeszcze goły i wesoły, a Novavis prze do przodu. Na tej fuzji zarobią akcjonariusze obu spółek. Do emisji połączeniowej jeszcze sporo czasu i jak Rubicon urośnie to dostaniemy 6.3 "urośniętych" akcji Novavis Group, a jak KNF powie STOP bo ma takie prawo, to sukcesy zostaną w NVV, a Rubicon z marzeniami.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VOOLT -8,75% 1,46 2026-06-23 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.