hantlownik
- jakim cudem trafiles tylko 5k przez 4 m-ce, skoro w samym marcu 2022 przeszlo przez rynek 5% wszystkich akcji spolki, ktore stanowia az 15%FF - wyglada na to, ze raczej czekales na opad ceny (nie wiem do jakiego poziomu, skoro nawet 24.02 cena nigdzie nie spadla - to byl jasny sygnal co i jak).
- dlatego nie zgadzam sie z Toba ze trudno bylo kupic ile sie chcialo ...Twoj target 7,5k mozna bylo wyrwac na jednej sesji i to bez podnoszenia kursu. Natomiast przez 4 m-ce mozna bylo uzbierac ilosc liczona juz w % calosci akcji a nie kilka K
- no trudno masz ile masz i to musi wystarczyć
Kret
- dzieki za szczere info (przynajmniej ja je tak odbieram) - grunt aby decyzje ktore podejmujemy i przekladaja sie na ruchy ktore robimy (kupic/sprzedac) byly wylacznie nasze, bo ostatecznie tylko z takimi decyzjami jesteśmy w stanie stanac przed lusterm i powiedziec sobie, ze to moja decyzja i juz.
- zgadzam sie z Toba ze obecny poziom ceny jawi sie jako troche wysoki (jednak tylko dla tych co maja ten papier no jakos tak do 8zl)
... ale ale ... jezeli uchwala bedzie na TAK to obecny poziom jest jednak nadal bardzo niski, bo w ciagu 2 tyg mozna trafic lekkie 40% ... a sa jeszcze tacy ktorzy nie kupili tyle co chcieli, spoznili sie calkowicie, utkneli z kasa gdzie indziej itp przypadki ...
Dzis ktos ladnie podchodzil i czyscil do ceny to co stalo ... Dlatego mysle ze jest jeszcze miejsce cenowe aby przed NWZA byl sens podjac ryzyko i kupic w cenie na dwie cyfry ...