Tomzo,2013-02-11 19:13:08 [212.95.7.*] OPOLE
Tomzo: Napisał postów [100], status [młodszy wyjadacz]
Przeczytałem wszystkie posty z góry na dół i co!!! wszyscy żałujecie KATA a o tej bogu ducha rowerzystce nawet nie piskniecie i nie współczujecie rodzinie.Ciekawe co byście pisali gdyby to rowerzystka staranowała JEEPA i uciekła z wypadko COOO!Zlinczowalibyście Ją bo dała rady czterokołowcowi!Dla mnie to Bandzior i musi odpowiedzieć za swój czyn w najwyższym wymiarze
Asem intelektu jest IP 212.95.7, tak pięknie piszący: "no"."no"
SpokojnyGosc / 212.95.7.*
Niech zostanie po prostu A2. "Remont Autostrady Sobieskiej", "Korki na Sobieskiej", "Wypadek na Sobieskiej", "Przekrety przy Sobieskiej". Szkoda naszego krola, zeby po nim potem jezdzili
PAWELAT 2013-02-09, 11:28 IP: 212.95.7.**
Witam wszystkich...lekarz przepisal mi cipralex(odpowiednik lexapro w austrii)...dzis jest 7 dzien jak zazywam po 5mg tego leku i powiem szczerze ze jak narazie to czuje sie fatalnie..mam calodniowe bole glowy i nudnosci a w 3 i 4 dniu zazywania leku podczas pracy zlapal mnie atak leku napadowego z nieregularna praca serca...dodam ze nierugularny rytm towarzyszy mi czesto przy atakach paniki...mam zmieszane mysli...czy ktos z was ma podobne objawy jezeli chodzi o te serce...to jest straszne poprostu,czlowiekowi zyc sie nie chce i ma wrazenie ze to jego ostatnie chwile...ale staram sie wierzyc w to ze lek mi pomorze...dodajcie otuchy;-) pozdrawiam