Według mnie aby zaistnieć na rynku potrzebowali Vrla , fakt doskonałej technologi i jakości tych baterii nie ulega dyskusji. Pozbycie się konkurencji w konsekwencji skutkuje większościowymi udziałami w konkurencyjnej spółce. Dla kogoś będą robić te baterie? pytanie z jakim logiem nie bez powodu ich produkty są wyróżniane na targach fakt są tanie i niczym nie odbiegają jako,ścią od Boscha czy Delphi.
Kupiłem te akcje z dyskontem 400-600% na początek i czekam ci którzy uważają że akcje rosną codziennie są naiwni i nieprofesjonalni pisząc najprościej nie powinni grać na giełdzie. Obserwujemy powolny i skrupulatny odkup akcji przez tych co sprzedawali grubo powyżej złotówki każdy nowy rok przynosi nadzieję i zmiany tak jak pokonanie poziomu 0,80 0,90 itd to formalność widząc pierwszy szczyt powyżej 1,05 mozna bedzie zakreslić przybliżoną wartość w I kw. 2013.
Czy to będzie 1,5 , 1,20 może 1,80 nie wiem nie wybiegam tak daleko mnie interesuje końcówka roku i dyskont podobnie jak w optimusie jak juz raz nauczysz się cierpliwości i zyskasz możesz grać na giełdzie.