Dziękuję Reznor, można na Ciebie liczyć :).
Wezmę Borutę. Ale jak się skorekci - może w okolicach 1.2 się zaczaję.
Dziś rano zatankowałem PCCExol, dał już raz nieźle zarobić. Zobaczymy.
Zastanawiam się nad Ciechem. Miałem to brać w wakacje po 30 i przez chorobę nie wskoczyłem. Teraz jest chyba dobry moment.
Co do Forka to poczytałem sobie i pooglądałem co przesłałeś, kiedyś już mnie na to namawiałeś.... No nie wiem, nie wiem jak to będzie z tym gamingiem..... Jak CDR nie dociągnie, to tu wszędzie będą wodospady bez względu na fundamenty :(.
Spekulacyjnie mógłbym wziąć trochę Ovid pod Nemesis - ale przyjdzie jeszcze na to czas.
Co do Varsav, hm .................... to przez szacunek do Ciebie i kolegów z tego forum, nie będę się już wypowiadał. Każdy tutaj zna historię mojej miłości do tej spółki (hi hi) .... a moje serce się jeszcze nie zagoiło :). Może kiedyś wrócę do tematu. Póki co zostało mi 20k po uśrednionym kursie nabycia 1 zł i niech tak sobie będzie. Dwa lata na tym zmarnowałem. Wystarczy.
Z chęcią wróciłbym na Columbusa w okolicach 50-55. Może będzie okazja.
Do Komar:
Orlen bardzo dobra spółka, jest nisko, co nie znaczy że nie może być niżej :(. jak puści 45-46 to lądujemy na 33.
W ogóle dziś ładnie wig20 wygląda. Nie ma co :(. Wszędzie wykresy pod nowe ATH się zbliżają, a u nas jak zwykle syf.
Najlepiej wszyscy chodźcie w maskach, nawet do kibla ! - panowie z PIS.