Reznor, Ty szatanie spekulacji :))).
Ja wlasnie wiedzialem, że jak zaczniemy gadać to się wciągnę, i stąd nie wyjdę :))))). Ha ha. Fajnie. Widzę że jesteś w formie. To dobrze. Ja się dopiero rozkrecam. W formie bede w grudniu, a w kwietniu zamykam znów ten biznes na kilka miesiecy. Starzeje się ostatnio w przyspieszonym tempie :).. najpierw pandemia, teraz wybory - ciężko odpuścić jak są okazje, a spać kiedyś trzeba. Co do Dino to wygrywają rentownością (!), ale mają poważną konkurencje w segmencie od tych wakacji, chodzi mi o Mere. Nie śledzę jednak tego. Ja na dino juz bylem od debiutu, i ostatnio czysto spekulacyjnie 150-200 i tyle. Na bankach, energetyce, czy dino - wchodzę b. duzym zaangazowaniem, na ostro i krotko. Nie akumuluje tego. Nie wiem, czy nie wezmę cdr po 350 - 425, na takiej samej zasadzie wlasnie.
Co do eurocash to porównanie sprzedaży LFL w sklepach Centrum, do Dino czy biedronki wypada mega slabo. Troche lepiej idzie im hurt, ale to wszystko. Dodatkowo dostali w dupe na umowie z Orlenem, i słabą sprzedażą Horeca. Nie tykalbym tego teraz. Dodatkowo technicznie trend spadkowy i końca nie widac.
Co do allegro to wiadomo, że fundy chcą się obłowić. Nie zamierzam siedzieć na tym dlugo, ale swoje na debiucie wyciągnę, bo myślę że moze może byc na to hype na poczatku. Ja szukam teraz kilku sredniakow, gora na pół roku.