jak się ma skrajnie zły sentyment, to łatwiej sprzedać, a tak to zawsze jest, że potrzymam, urośnie jeszcze itp. :)
Korek w kanale Sueski może obić się czkawką nie tylko na ropie. Trochę tam towarów jest + inne statki przyblokowane. Tydzień to dużo i nie dużo. Oby się udało.
Santa, wracając do Twojej wypowiedzi na temat korpo. Podchodzę podobnie do tematu starając się trochę zarobić długoterminowo. Wprawdzie u mnie zupełnie inna działalność niż u Ciebie, ale ja polecam korpo świat. Mnie jak na razie to pasuje a siedzę w tym już kilkanaście lat. Chociaż niektórzy mawiają, że kto pracował w korpo, ten się w cyrku nie śmieje :) Chyba coś w tym jest. Od lutego przeznaczyłem trochę kasy na tzw. szybkie zakupy i sprzedaż. Mam w obserwowanych ileś tam spółek i staram się znaleźć dobry moment na kupno pakietu i sprzedaż. Kokosów z tego nie ma, ale jak na razie na plusie. Zobaczymy jak będzie po roku.
Panowie, nie wiem, czy wpadł Wam news, ale jest pomysł na produkcję szczepionki AstraZeneca w Polsce. Ktoś już może robił jakieś "śledztwo", która spółka miałaby szanse?