dlaczego kłamiesz? kto chciał cię zgłaszać? zgłoszony został tylko człowiek, który kłamał na temat spółki i nadal to robi...człowiek ten napisał: "wyprowadzono 2,5mln zł ze spółki" i za to został zgłoszony, pisał też inne rzeczy karalne, ale to już muszą konkretni zainteresowani się nim zająć...możesz do woli pisać, że spadnie albo pójdzie w górę, za takie rzeczy się przed knf-em nie stoi:) ja sam wczoraj też pisałem, że pewnie trochę spadnie...tylko nadal nie wiem co z tego wynika? to, że napisałeś, że danego dnia spadnie czyni z ciebie eksperta? mogło spaść albo nie:) miałeś 50% szans, że trafisz:) ja inwestuje szerzej- nie interesują mnie 1-dniowe wahania kursu, nie kupuję na raz w panice tylko przez kilka dni / tygodni spokojnie... na obecnych poziomach cenowych nie będę sprzedawał, więc nie robi mi wielkiej różnicy czy dokupuję po 0,49zł czy po 0,51zł...zobaczymy za kilka tygodni/miesięcy gdzie będzie kurs, jeżeli w ciągu roku, 2 lat nie pójdzie na 1-5zł to wtedy będziesz mógł krzyczeć, że miałeś rację, a póki co trolluj dalej i kupuj od panikarzy ile się da, nieładnie robisz, ale pieniądze nie śmierdzą jak to mówią