Witam.
Pragnę odnieść się do Pańskiego wpisu na dwa sposoby. Po pierwsze . Baterie o których Pan pisze to dwa różne rodzaje baterii. Te ze srebrem to bateria SOLID-STATE ( stałotlrnkowa) i to ta bateria zawiera srebro. Druga zupełnie inna zasada działąnia dotyczy baterii potocznie nazywanej GRAFEN BALL, w której grafen ma pełnić funkcję polepszenia przewodności i pojemności baterii.
WAŻNA SRAWA.....TE TECHNOLOGIE SIĘ NIE ŁĄCZĄ.
Teraz drugi aspekt.....Pisząc cyt: Jak tego nie spartolicie to bedzie sukces. Sugeruje Pan, że ja jako zwykły udziałowiec miałbym mieć jakiś wpływ na realizację implementacji grafenu z naszej spółki do tych baterii Samsunga??? Z całym szacunkiem ale zdecydowanie przecenia Pan moje możliwości. Pragnę Pana również poinformować, iż prace nad baterią grafenową toczą się już od chyba 2017 roku i stan na 2025 rok jest taki, że wciąż są w fazie badań i testów. Część wyników badań jest w fazie patentowania. Nie powstał żaden komercyjny egzemplaż takiej baterii.
Mam też pewne zastrzeżenia co do retoryki Pańskiej wypowiedzi, która wskazywałaby jakoby niedoprowadzenie do komercjalizacji urzycia grafenu z Hilander w tych bateriach spowodowane było nieudacznictwem czy nieporadnością zarządu. Takie stawianie sprawy jest nieuprawnione wszak nie od naszego zarządu zależy powodzenie powstania tych baterii jak również nie mamy zielonego pojęcia jakiego typu grafenu urzywają specjaliści z Samsunga. To tak po krótce.
Pozdrawiam.