Byku, cała stara ekipo i nowi akcjonariusze. Jestem z Wami cały czas. Z racji, że w spółce sprawy biegną swoim torem zająłem się trochę innymi tematami. Tak jak dawno temu napisałem swego rodzaju kalendarium rozwoju tego projektu, tak się temu z boku przyglądam i jestem spokojny. Zaglądając to tu, to tam, widzę, że moje przewidywania co do kolejnych faz się mniej więcej mieszczą w ramach czasowych, które nakreśliłem. Przypominam, że to tylko moje przewidywania i proszę ich nie traktować jako rekomendacji czy tym podobne. Kto tu jest długo to trochę mnie zna. Nadal uważam, że to spółka z potencjałem i może wkrótce zobaczymy owoce. To, że jest cisza w ESPI nie znaczy, że nic się nie dzieje. Dla utyskujących na brak naszej marki w MASS MEDIACH mam wiadomość. Kto śledzi social media pewnie już wie. Zobaczymy czy promocja obejmie wyłacznie osobę naszej Pani prezes czy podparte to będzie również lokowaniem produktu a co za tym idzie promocją marki 8Belle. Ja tego nie wiem ale będę bacznie obserwował. Właśnie wkraczamy w kolejną fazę rozwoju. Step by step.
Pozdrawiam.