Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,22 zł , zmiana od tamtej pory: -58,74%

Re: ważny dokument inwestorski

Ale co to znaczy czytać między wierszami?

Kiedy inwestujesz pieniądze, liczą się konkrety. Liczby. Fakty. Raporty. A nie czytanie między wierszami, może ktoś wejdzie. Może ARP. Może jakiś fundusz arabski. A może NASA. Nie, to mają być fakty a nie marzenia.

Forum jest po to żeby zainteresowani mogli rozmawiać.

Ty kiedy ktoś ma inne zdanie odchodzisz w emocje. Bo ktoś nagania , bo nie ma akcji itd.

Ja kiedy inwestuje, staram się poruszać nie w emocjach a w merytoryce, raportach, ogólnie cyfrach i logicznym myśleniu.

Przytoczyłeś ciekawy dokument. Tylko że ja, zamiast zwracać uwagę tylko na to o czym ty chciałeś wspomnieć, tzn. to co jest na stronie 133 (gdzie jak wspomniałem wcześniej tak naprawdę nie ma nic nowego. To tylko krótkie podsumowanie wszystkiego co do tej pory wiemy), przeczytałem cały ten dokument od pierwszej do ostatniej strony.

Zwróciłem tutaj na publicznym forum uwagę że spółka zastrzega sobie, oficjalnie zastrzegają sobie prawo do braku kontroli nad kursem – po czym ty nie potrafisz się do tego odnieść tylko zaczynasz się rzucać i obrażać.

Po prostu nie podoba ci się to że ktoś ma inne zdanie i stara się trzeźwo pomyśleć?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
YOSHI -3,17% 0,92 2026-05-19 12:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.