Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,22 zł , zmiana od tamtej pory: -57,39%

Re: ważny dokument inwestorski

Ja nic nigdy nie radzę. Każdy robi sam co chce.

Jeśli chodzi o treść to jest po prostu skrót wszystkiego co było do tej pory, zebrane w jedno miejsce. Czyli generalny skrót dotychczasowych informacji.

Pytasz czy znalazłem coś pozytywnego ? Tak. Informacja o tym że bodajże 225.000 akcji serii H ma objąć nieujawniony zagraniczny inwestor.

Co do głównego projektu to znaczy - Hiperbary - w sumie nie ma tam nic nowego tylko wszystko to co wiemy.

Co do najciekawszych rzeczy to jest na to na co zwróciłem uwagę. Fajnie że sprytnie omijasz to co jest na stronie 114.

Mówisz ciekawe robi się od strony 133 ale nie chcesz rozmawiać o tym co jest na stronie 114.

Dawno cię wszyscy tu rozkminili - sprytnie starasz się uciec w inne spółki i wyciągasz jakieś niby argumenty. Ja powiem - nie, jesteśmy na forum Yoshi i rozmawiamy o Yoshi.

Przytaczając ten dokument sam się ujawniłeś. Kurs tej spółki (sama musiała się określić publikując taki dokument, że nie ma żadnej umowy typu lock - up) może sporo spaść, jeśli zaczną walić tymi akcjami w rynek, pod pretekstem zdobywania gotówki na „dalsze badania”

Wytłumacz wszystkim którzy czytają to forum dlaczego wobec powyższego, tak naganiasz na zakup - działasz na psychikę inwestorów, mówisz kupujcie bo wam pociąg odjedzie.

Skoro to interes życia to nie lepiej trzymać to w tajemnicy ?

Jak ty się czujesz z tym że jesteś opłaconym ….

Nie wstyd ci ?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
YOSHI -1,87% 0,95 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.