Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: ważne czytać !!!

GEM będzie mielił z reszta funduszY USA akcje sprawiając wrażenie mocnej spółki, kiedyś były piramidy finansowe, a to jest cos podobnego. Nic nie stracilem nic nie zyskalem, pozytywne THE END z petrolem ( INNI NIEŻLE UMOCZYLI ), niech KRAUZE wyciąga kase od was ja się już nie pisze, dzisiaj drzałem aby sprzedać na lekkim minusie udało się na plusie, też zrobiłem pułapke wsadzając zlecenia kupna 30 000 alcji na otwarcie i lekko uciekałem z nimi w dól.aby mi kroś nie wsadził tych papierów i jak myślałem połowa PKC poznikała na kupno, ja anulowałem zlecenie i z 26,6, zrobilo sie o złotówke mniej , ale od dzisiaj będę spał spokojnie i nawet nie wiem czy spekulacyjnie dotknę się tej spółki. Pozdrawiam życzę dalszego szukania ropy z panem KRAUZE , GEM i jakimiś podejzanymi funduszami z USA i żeby nikt z was nie stracił a o to się obawiam bo bez naiwnych jakim ja też byłem ta firma nie ma racji bytu na GPW..
Bardzo wazne jeszcze ta cała farsa z info o TOTALU, EBOIR jak i raport , to był wyciek informacji o wiele wcześniej niż było to upubliczniione, który posłużył manipulacji kursem akcjami, kłamsta w TV że nie wejdzie nowa emisja do obrotu a wczoraj info że 5 000 000 akcji dopuszczone , powinna być tu prokuratura i KRAUZE powinien już siedzieć

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PETROLINV 46,97% 1,94 2017-06-28 17:04:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.