Dnia 2017-12-01 o godz. 14:35 ~łódka napisał(a):
> Dnia 2017-12-01 o godz. 14:18 ~dług napisał(a):
> > zaj....cie trudno zdjąć z giełdy, warranty sub... sa nie do zdjęcia chos jest ich niewiele
>
> do Kes-a.....29.11.2017 (do ble-ble: obligatoriusze i warrantowcy dostają powiadomienia drukiem, informacje na adres zameldowania lub zarejestrowania, listem poleconym, jeśli ladujesz swoja kase to nie ma miejsca na margines) Ty wiedziałeś o listach 3 dni wcześniej.....ho,ho,ho.....a warrantów wszystkich jest kilka mln jak wiesz, podobno też posiadasz......pozdrawiam
No właśnie, już trzy dni temu pisałem, że termin upływa.Czemu dopiero dzisiaj obudziliście się z tymi warrantami?
Trzeba było wyrazić zgodę warunkową a wówczas to oni mieliby problem, czyli napisać coś w tym stylu : zgadzam się na zmianę warunków emisji warrantów pod warunkiem, że warunki bedą dla mnie dla mnie korzystne, o czym powiadomię zarząd na piśmie w terminie 7 dni od upublicznienia przez spółkę nowych warunków emisji...
A co do terminu konwersji warrantów, to w życiu tylko śmierć jest pewna, więc porajska dzicz może zwołać walne i ten termin może tam skrócić, pewnie nawet same warranty też może na walnym skrócić i wyrzucić gdyby wdrażali teorię stalowego o wycofaniu gniota z obrotu