cena bardzo atrakcyjna, krzysiek nie koniecznie musi cos dokupic akcji, po co mu, wystarczajaco dobrze zarabia na wszystkich stanowiskach w grupie, rozumie ze chodzi ci o to ze gdyby dokupil to niby zacheci duzych do zakupow uwiarygadniajac swoje zakupy przyszlymi zyskami, przyszlym wzrostem wartosci?
niekoniecznie tak sie potoczy, krzys pomimo swoich wielu funkcji w spolce nigdy nie bedzie wiarygodny dla wielkich i mogacych....
Scenariusz ktory ja przewiduje i zakladam to znaczacy wzrost kursu akcji powodowany zakupami akcji przez instytucje ktore juz sa w spolce i tych ktore beda sie chcieli pozbyc akcji po wykonaniu warrantow ktore posiadaja lub zwiekszeniu wartosci swoich portfeli, potencjal jest niesamowity, spolka o wartosci ponad 350 baniek (175mln akcji ×2pln) o przychodach ponad 2mld i operacyjnym ponad 200 baniek z niewielkim zadluzeniem, bajka, nic tylko brac. Aborygeni juz dwa razy publikowali sponsorowane oceny firmy, ja sadze ze wartosc jest sporo wyzsza niz sws pisalo.
rysa na mojej szklanej kuli sa leszcze tacy jak ja, jest ich 147 sztuk i maja 5mln warrantow ktore przy wzroscie ceny akcji beda na wyscigi wymieniac na akcje placac 1,92, 2,35, a nawet 4pln i tych pasuje zeby bylo najwiecej.