Dokładnie panowie. 5 razy zanizyli kurs spółki od debiutu i niech ktoś mi powie,że ta spółka jest droga!? Cwaniaki z zarządu trzymaja kurs i tyle.Taki "jack"i inne pochodne postacie bajkowe, wykorzystuja sytuacje do gry na DT. Zaraz bedzie pół miliona obrotu na spółce,duze jak na WXF. To oznacza panowie,ze lecimy na góre spowrotem gdzie jego miejsce. Dadza info o Hotelu to zaczna brac ile wejdzie. Taka prawda. Przebijemy 9,30 zł i lecimy na 25zł. Tam powinien byc kurs na dzien dzisiejszy. Rozumiem bessę,ale nie o 5 razy zwalić kurs z debiutu.Dla mnie cena W/K to debiut i tyle.Ludzie brali tego papiera na debiucie ostro i trzymaja do dziś w wiekszosci. Kilku wywaliło bo im pusciły zwieracze i graja na innych spółkach,ale wróca spowrotem odbić sobie.Mam kupione i czekam spokojnie na cene z debiutu,kiedys wróci. Zarząd nie może całe życie trzymac po 8 zł kursu.Śmieję się z takich "jacków" i innych postaci. Pozdrawiam "polatach",gość ma wiedze i rozum.Znam go z róznych spółek (najbardziej z CSG - pamietasz jak kupowałam po 2,50zł i pisałam,że nie spadnie niżej?Wtedy byłem pod nickiem kobiety)