Dnia 2023-05-10 o godz. 14:54 ~quest napisał(a):
> Kar a tak na maliniaka jechałaś a teraz o 180 st przeciwna spółce. Ludzie się jednak zmieniają :)
No wiesz, skoro brak jakichkolwiek sensownych informacji co dalej będzie się działo, mając na uwadze ostatnie poważne zmiany "planu rozwoju" spółki, brak jakichkolwiek webinarów itp. a ESPI w większości takie "niewygodne" dla drobnych akcjonariuszy, to można zmienić podejście i utracić wiarę w Spółkę. Nie dziwi mnie postawa Kar, w jakimś stopniu na pewno to rozumiem. A niektórzy z różnych powodów nie mogą być na WZA.
Ja też nie byłem na WZA, ale akurat mam trochę przecieków od zaufanej osoby, która była na WZA więc jestem jakby dość spokojny o posiadane akcje. Jednocześnie też zostałem poproszony o nieprzekazywanie dalej tych informacji więc nie przekazuję.
No ale dziwię się tej polityce "tajemnicy", choć gdybym był za sterami spółki to może bym robił podobnie. Cholera wie.
Na pewno jednak na najbliższe WZA wybiorę się, nawet z czystej ciekawości, żeby poczuć ten "klimat" i sprawdzić, jak to jest faktycznie.
Wiem, że akcji nie ma sensu sprzedawać w najbliższym czasie. A już na pewno nie po tej cenie.