Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  18,85 zł , zmiana od tamtej pory: -40,58%
Dnia 2020-06-01 o godz. 18:35 mmichalowski96 napisał(a):
> W ramach łamania stereotypów jako bardzo młoda osoba chciałbym się wybrać na walne zgromadzenie. ponieważ platige to mój główny typ inwestycyjna i posiadam już trochę tego papieru po roku zbierania.
>
> Tak więc jak już znacie moje motywy to zanim przejdę do meritum (i zadam głupie pytanie) to zaznaczę że czytałem cały komunikat o walnym zgromadzeniu.
>
> Chciałbym żeby ktoś bardziej doświadczony wyprowadził mnie z błędu jeżeli się mylę.
>
> Jako inwestor indywidualny posiadający akcje na prywatnym rachunku inwestycyjnym żeby zostać wpuszczonym na walne zgromadzenie wystarczy że stawie się w wyznaczonym miejscu i czasie z dowodem osobistym? (nie ma potrzeby składania żadnych papierów, zawiadomień)

Napisz po co wogóle zamierzasz iść na to walne ?Chyba że chcesz tracić czas.W przypadku tej spólki to akcjonariuszy maja za nic,przepraszam mają za dawcę kapitału(jelenia)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE -2,61% 11,20 2025-10-09 13:12:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.