Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Waldemar Sobański mija się z prawdą ?

Pana Sobańskiego nikt bardziej nie zdyskredytuje niż on sam swoimi działaniami to robi.
Polecam ostatni wpis na parkiecie odnośnie udowodnienia że jest akcjonariuszem w dniu 28.01.2013 kompletna blazenada.
Kogo to interesuje że dwa dni temu był akcjonariuszem?
Po terminie zwołania
Po terminie record date
Amatorszczyzna bez względu za kogo mnie uważacie.
Kodeks KSH dla p. Sobańskiego to coś nowego, to coś czego dopiero się uczy.
Tekst na parkiecie utwierdził mnie w mojej decyzji, że choć nie popieram wielu działań Veno to od p.Sobańskiego i jego niejasnych intencji będę trzymał się z daleka.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ERNE 20,00% 0,06 2019-04-16 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.