Przypomnę ze cały proces wezwan energa -lotos doswiadczyłem na własnej skorze - oddale E nerge w wezwaniu i kupiłem Lotos Choc wczesniej mowiono o wezwaniu na lotos to zbijano go do ok 27zł Az sie dziwiłem kto go oddaje po takiej cenie bo wiadomo ze w dołku nigdy nie kupisz i na gorce nie sprzedasz Ostatecznie wszytko skonczyło sie piekną ceną wezwania Do dzisiaj sporo osob zadaje pytanie o sens tego połączenia Wystarczy jednak spojrzec na to z punktu widzenia /upańswowionych/ karierowiczow to byc moze sprawa stanie sie bardziej 'jasna' Podoną sytuacje mamy na Energii Obroty jak na mało płynna społkę ciagle są duze i poki nie spadą o zadnej wymianie na pkn nie moze byc mowy Lotos długo sie bujał zanim nastapilo wezwanie i + 10% zysku Do ceny akceptowanej przez wszystkich ciagle jest daleko Dopuszcam wezwanie zeby oddajacy akcje mogł z nich wyskoczyc i dalej wyleszczac drobnice Kazdemu z elementow układanki /starzy nowi fundusz/ zalezy na wysokiej cenie wymiany min 2 do 1 a dla GG jeszcze wyzej Czekamy spokojnie A moze sie myla