Paradoksalnie takie gry jak A-Men mają się bardzo dobrze na Switchu, vide Qubic Games i Forever, więc nie będzie to jakiś tragiczny news, ale oczywiście każdy liczy na więcej. Z przejściem na główny to wiadomo, że tylko PR, a przecież jakby usunął to z raportu to dopiero byłaby afera, więc co kwartał po prostu to przekleja.
Czar-ek bez spiny, piszę w twoim kontekście trochę prowokacyjnie, bo mega mnie rozbawiło jak odpisałeś komuś z tym, czy jest spocony bo wierzy w 48zł, a dwa dni później było to 48zł - czyt. giełda ;) Na tym pas i już nie zaczepiam. A od jakiej kwoty uśredniasz w dół?
Raczej rzadko udzielam się na forum, ale Bloober "śledzę" od bardzo dawna z tym, że po Basement Crawl dałem sobie spokój z tą spółką, a od tego roku znowu mnie zaintersowała. A nie ukrywam że ze spółek gamedev jest to chyba jedyne forum, które nie tylko trzyma jakiś poziom, ale jeszcze można merytorycznie pogadać. Oczywiście jak kurs ruszy to wtedy nie będzie sensu tutaj zaglądać, bo będzie typowy dla Bankiera spam.
Ok chłopaki, koniec na dziś, po jakże wspaniałym tygodniu jaki miałem z BAH pora na drinka i chwilę relaksu. Do poniedziałku - zobaczymy reakcje na raport.