Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: W srode sprzedaje wszystko

Chlopie, nie wiem co tak ludziska sie uparły na Ciebie, pewno wiekszosc jest umoczona i przyjmowanie argumentów drugiej strony wtedy jest bardzo ograniczone (ja tez mam pakiecik kupiony wyzej).
to co wg mnie jest pewne to:
- ze spolka podpisala uklad z wierzycielami,
- ten uklad klepnal Sąd,
- w ukladzie pisze wyraznie ile komu akcje bedzie przysługiwac i ile akcji zostanie wyemitowanych,
- czesc wierzycieli (zgodnie z ukladem) zostalo juz splaconych,

jedynie czego nie wiem (moze nie doczytalem) to:
- czy jest jakis okre karencji dla nowych akcji,
- w jaki sposob PKO (nie pamietam czy ten bank) dogadalo sie z Krolem,

widac jaka droge obral Pronek, ostatnio kupil za 19mln jakis badziew z CZP a mial przeciez w kompletnie co innego inwestowac....
pytanie skad mieli tyle kasy (nie wiem czy nie ze sprzedazy nieruchomosci )

akcje musza być wyemitowane - a to czy to bedzie 300 czy 500mln to raczej nie robi róznicy (wiec jezeli pro inwestuje u ruskich to na pewno nie bedzie emitowal mniej akcji - bo niby z czego???)

ostatni zjazd zafundował na Krol wypuszczajac bodajże ok 90mln akcji... teraz to az strach sie bac...
moze znacie odpowiedzi na moje pytania....

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.