Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  11,40 zł , zmiana od tamtej pory: -21,93%

Re: W rok z poniżej 5 do ponad 11

Biura swoje wyceny robią w krótkiej perspektywie.

A giełda kieruje się sentymentem. Przecież w tym tygodniu jeszcze nic się nie stało - zmiana rządu nie spowodowało przypływu nowych reklamodawców - ale już jest nadzieja że to nastąpi i stąd wzrost.

Ludzie do kin jeszcze nie wrócili i tak naprawdę nie wiadomo czy wrócą w takiej ilości jak przed pandemią więc tutaj też ostrożne szacunki analityków mogą być bardziej pesymistyczne od moich.

Ja patrzę w długiej perspektywie. Czy ludzie do kin wrócą teraz czy za trzy miesiące czy za rok to mi nie robi różnicy, bo wierze, że kiedyś wrócą. To czy reklamodawcy publiczni wrócą za miesiąc czy za rok to też mi nie robi różnicy, bo kiedyś wrócą.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AGORA -1,11% 8,90 2025-09-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.