Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Po pierwsze to nie gniot, właśnie opisałem dlaczego uważam zupełnie inaczej, ale żadnej merytorycznej odpowiedzi, uzasadniającej inną opinię nie otrzymałem. Po drugie, co Twoim zdaniem znaczy "powiesić na haku"? Moje postrzeganie tego sformułowania jest takie: pomylić się co do jakości emitenta, źle przewidzieć perspektywy danej spółki, błędnie zinterpretować wyniki czy poszczególne pozycje bilansu i dokonać zakupu akcji takiej spółki, stracić i ze względu na brak płynności zostać z papierem, który ma brak przyszłości. GREMPCO i brak perspektyw? Brak płynności (oczywiście uwzględniając proporcje)? Straty? O czym Ty piszesz? Mylisz chyba inwestycję (może dla Ciebie to coś dziwnego lub niewyobrażalnego) ze spekulacyjnym podejściem do giełdy. A na koniec, przeglądnij forum i zobacz od kiedy pisze o Grempco i czy roczna stopa zwrotu 100% to jest "zawiśnięcie na haku"? Coś Ci się kompletnie "pozajączkowało" w sprawie tej Spółki i zalecam pogłębienie analizy.