Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  29,20 zł , zmiana od tamtej pory: -90,48%

Re: w formie zabawy ...

Ghost co do głównych indeksów i jak tu przywowałeś S&P myślę że warto wziąć też pod uwagę ilość drukowanego pieniądza który gdzieś przecież trzeba upychać i to co robie FED ( do tego wcale nie zapowiada się żeby miał przestać). Może wyjść tak że jeszcze tą hosse sobie pociągną bo kto im zabroni :)

Co do T-bulla plotek i faktów to mamy jeszcze kilka potencjalnych: np. wydanie w końcu gry MMOrpg która jest podobno w fasie testów już prawie rok lub duży update TS1 na iOS. Czas pokaże, ja przyznam że wyrzuciłem już tysiąc akcji które skubnąłem po 23-24 zł przed wczorajszym odpałem po 26 zł... No nic trudno się mówi, reszta pakietu zarabia, ale wzrosty na giełdach od kilku dni mnie troche nie przekonują tez jak zacznie się korekcić to będzie problem :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TBULL -1,78% 3,32 2026-02-09 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.