Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,32 zł , zmiana od tamtej pory: -75,94%

Re: w dobie piwa rzemieślniczego nie mogę zrozumieć..

Dnia 2018-02-21 o godz. 11:02 ~jaś napisał(a):
> Sami fechowcy,to widać.Tam chyba tylko Pan Szwarc twardo stąpa po ziemi,może dlatego że nie jest z marketingu tylko finansów

Ja fachowości tych ludzi ocenić nie umiem bo sam się nie znam. jestem tu tylko dlatego, że lubię piwo, znam się na piwie i mam sentyment do marki (niewielki). To jedyna spółka na NC którą obserwuję i tylko dlatego że to browar. Mam tego mało, ale mam, w dodatku wciąż z sensowną IMO średnią, (choć sprzedaż teraz oznacza ok 50% straty :D, no ale ja sprzedawać nie planuję).

Uważam, że gdyby się postarali spokojnie wciąż mogą wypłynąć, ale jak mówię się nie znam. Ale Pinta buduje swój browar, inne beczki budują jeszcze większy. Będą powstawały kolejne. To jest czas aby produkcję z Kamionki przesunąć z kategorii pijalne i nawet spoko do poziomu piwa które może jakością innowacyjnością i MARKETINGIEM konkurencyjnego dla kraftu. Na dolnej półce apełnionej tatrami i harnasiami IMO nie ma miejsca dla browaru z wydajnocią 50khl/rok.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CZARNKOW 0,00% 0,08 2025-09-26 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.