przed wystrzałem 1 marca w ostatnich 3 tygodniach 2 lub 3 razy widziałem TKO po 0,74 gr gdzie zlecenie opiewało na kupno ok 250 000 akcji- pojawiało się na chwilę minutę może dwie.ale byłem podjarany.
to chyba nie przypadek że 1 marca ruszyło w górę. ktoś spodziewał się wyników lub infa że wyniki w drodze na dniach i zaczął pod to grać. BDM zobaczył że coś się święci i wszedł do gry może nie tylko on- swego czasu miałem biuro obok IDM- więc potrafię sobie wyobrazić jak chłopaki potrafią pogrywać. pewnie wciągnęli trochę po 0,8x no chyba że to oni rozpoczęli tę podbitkę ale w takim razie czemu na forum brak wpisów nowych którzy piszą kupiliśmy po 0,84 a tu spada co robić?. przecież nie łyknęliśmy tego my- obroty były jak na ostatnie czasy naprawdę duże. wynika z tego że zabawę mógł rozpocząć ktoś z dużych, BDM przyłączył się do gry może też i inni i gdyby wyniki pojawiły się w spodziewanym przez większość czasie gralibyśmy do dziś jak monnari może nawet na podobnym poziomie. czy w takim razie 26 kwietnia w piątek możemy się spodziewać podobnych ruchów na walorze? wydaje mi się, że tak. do tego czasu pewnie będą próbować pociągnąć w dół ale za dużo nie zbiorą. przy pewnym poziomie cenowym jeżeli będzie duża podaż pojawi się i duży popyt i wywalający zostanie w czarnej d bo papier zostanie wciągnięty przez nas i przez dużego więc pewnie będziemy się bujać gdzieś na poziomach 0,6x przy niskich obrotach aż do 2,3 dni przed wynikami.
mam jeszcze jeden scenariusz ale to na kiedy indziej gdyby wyniki były nie takie- po prostu wspólnie rozbijemy ten bank.
trzymajcie się:-)