Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,26 zł , zmiana od tamtej pory: -5,32%
Dnia 2018-04-05 o godz. 13:19 ~dami napisał(a):
> Do axaa, z tą sprzedażą pakietu kontrolnego to nie wierzę ponieważ wszystko zmieniło się od czasu objęcia steru przez Morawieckiego i rozwoju innych wydarzeń w Unii oraz sentymentu ze stanami ,myślę że chwilowo a może w ogóle odstąpią od tej sprzedaży pakietu, aktualnie jest inny krajobraz gospodarczy ale gdyby miało być, jak mówisz to będzie im zależało na tak wysokim kursie jak to możliwe po to, aby przy relatywnie wysokim upuście cena dla nabywcy pakietu była atrakcyjna. A jakim sposobem to zrobić to możemy się razem domyślać.. stąd moja koncepcja dotycząca dywidendy jak wyżej bez względu na to jakie będzie scenario.

Do Dami/Ja przedstawiłem swoją koncepcję ; Ty swoją/Jak zwykle czas pokaże kto miał rację:))
  • do Voodza Autor: ~olek
  • Re: do Voodza Autor: ~axaa
  • Re: do Voodza Autor: ~leszcz
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty)
  • Re: Autor: ~voodz
  • Re: Autor: ~axaa
  • Re: Re Autor: ~Kiss
  • Re: Re Autor: ~voodz
  • Re: Re Autor: ~Kiss
  • Re: Re Autor: ~xxx
  • Re: Re Autor: pakamera
  • Re: Re Autor: ~xxx
  • Re: Autor: ~olek
  • Re: Autor: ~voodz
  • Re: voodz Autor: ~dami
  • Re: voodz Autor: ~axaa
  • Re: voodz Autor: ~axaa
  • Re: Autor: ~mk

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.