Piter odszczekaj to. Co sam zrobiłes mi powiedz ? Tak Antoni zgadzam sie skoro Viktorek i jego cała banda tak tu potraktowali ludzi , mysleli że beda cwansi niz ustawa przewiduje jestem za aby pozbawic ich wszystkiego. Koniec z wyprowadzaniem pieniedzy ze spółki i wożeniem sie autami gdzie nawet marki nie mogłem rozpoznac.
Ja to mówie spółka zaczeła przynosic za duze pieniadze i oni nie mogli z tych pieniedzy skorzystac , przeniosa wiec działalnosc na East trade i beda mogli robic co sie podoba a nasza aleje gdzie jestesmy akcjonariuszami chca posłac do piachu , takie jest moje zdanie.
Tez mi sie to nie podoba bo pokazywali przez sowoje działania że społoka ma bardzo dobre prespektywy i co nagle od pół roku sentyment sie zmienił ? bo co bo postanowili inaczej zrobic kase . Sory jak powiedziałem tu jest Polska a nie Ukraina . Tu jeszcze jest jakies prawo a nie bezprawie i łapówki.
Ja tez zainwestowałem duzo w te spółke i jesli mam pójsc na dno to zabiore ze soba wszystkich którzy sie do tego przyczynili