Dają jak dla mnie ciała w temacie VCAST jak i Bittium. W obu przypadkach zero komentarza tylko głowa w piasek.
Od jesieni brak rejestracji, deklarowali pierwsze przychody z początkiem 2026 - a tu cisza jak makiem zasiał. Coś tam na Linkedin napisali cytując lekarza chyba z Pcimia, natomiast z Diagnostyką cisza - może to przez brak rejestracji w Polsce w Urzędzie .
Czy do sprzedaży VCASTa do innych krajów potrzebna jest rejestracja w polskim urzędzie czy samo CE wystarczy?
Jeśli samo CE - nie mam tej wiedzy - to dlaczego nic przez ponad pół roku się nie pojawiło? Czy tutaj też musi być artykuł w Nature, żeby się ruszyło czy coś innego jest na rzeczy???
Wnerwia mnie niezmiennie brak przychodów z Bittium - wszystko miało działać od dawna, a kasy ani widu ani słychu .....
Dobrze, że chociaż nowe umowy na ekg podpisują - pytanie tylko czy nie będzie jak z Bittium.
Ściemniali, że ich soft to taki model SaaS, a jak widać są to najzwyklejsze wdrożenia, które pochłaniają masę czasu i zasobów, a generują niewielką kasę .....